Peter Bangs Vej på Frederiksberg i København strækker sig fra Søndre Fasanvej til Damhussøen som en forlængelse af Smallegade. Vejen er opkaldt efter den danske politiker Peter Georg Bang, der efter sin død i 1861 fik vejen opkaldt efter sig. Tidligere bar vejen navnet Klammerivej. På Peter Bangs vej er der mange indkøbsmuligheder, der er flere supermarkeder, mange specialforretninger som f.eks. den kendte slagter Lund. Vejen byder også mange spise-muligheder. På Peter Bangs Vej er der hele to S-togsstationer, den ældste er Peter Bangs Vej Station, fra 1941 (som vejen har lagt navn til) og den anden er KB Hallen Station et stykke derfra, der åbnede I 2005Peter Bangs Vej Station ligger på Frederikssundbanen (C), og KB Hallen Station ligger på Ringbanen (F). På Peter Bangs vej kører også bus 15.

H. Schneeklothsvej er en stille lille sidegade til Peter Bangs vej, hvor den starter lige over for den specielle, men smukke Lindevangs kirke og vejen løber lige forbi den meget nærliggende skole.

Dalgas Boulevard, strækker sig langt, lige fra Roskildevej og til rundkørslen, ved Nyelandsvej, Tesdorpsvej og 5. Juni plads. Tæt på foreningen ligger det dejligt frimærke, den grønne Lindevangs park, hvor der både er mulighed for løbeture, solbadning, nyde natur, men parken byder også på en stor udfoldelsesplads for børn i alle aldre, med sandkasse, soppebasin, sportsbane, toiletter, legetøjsudlån, samt en masse andre legemuligheder. Vejen krydser Finsensvej, hvor der ligger et apotek og den kendte konditori Bodenhof. På den anden side af Finsensvej, finder vi Lindevang Metrostation.

Finsensvej byder på en bred vifte af flere forskellige dagligvare-butikker, flere cafeer og flere spise-muligheder. der ligger som sagt også, ud over apoteket og det kendte Konditori, også posthuset på Finsensvej. Bus 14 kører også på Finsensvej.

 

Området byder også på en stor palette af mange forskellige dagsinstitutioner. 

Områdekort

Med kortet nedenfor kan området ses i fugleperspektiv. Brug musen eller navigationspilene (øverst til venstre) til at panorere til venstre, højre, op og ned for at se områder uden for skærmen. Brug skyderen til at zoome ind og ud, eller brug tasterne + og -.

Klik på "Kort" i øverste højre hjørne af kortet for at se vejkort-visning i stedet for satellitfotos.

Street View

Med Street View nedenfor kan du "gå en tur" i området og se, hvordan omgivelserne er - hvor langt der er til nærmeste café, supermarked, busstop m.m. Med kortet kan venner og familier, som måske bor langt væk, se hvor vi bor og vores omgivelser.
 
Har du lyst, kan du selv præge street view ved at lægge egne favoritfotos ind via Google - så vil dine fotos kunne vælges som alternativer, når andre klikker sig rundt her.